Dåbskage til Freja May,dåbskjole og baby sko er lavet af sugar veil/magic decor, 3 kager der består af lyse lagkagebunde,1 med chokolademousse og appelsinmousse,1 med skovbærmousse og tobleronecreme og den sidste med jordbærmousse og friske jordbær. 400 g grove digestive kiks med chokolade knuses 100 ml. 3 æg, 10 g sødemiddel, 50 g hvedemel, 50 g kartoffelmel, ½ tsk vanille,. Bryllupskage til Dorte og Keld 7 Juli 2012. have 150 stk. 100 ml smeltet smør. 3 æg, 10 g sødemiddel, 50 g hvedemel, 50 g kartoffelmel, ½ tsk vanille,
(12). Wedding/Bryllupskage til Bettina og Stig 21 septem. Marc Jacobs handbag Cake to Cathrine 21 years. Fødselsdagskage 60 år , Svensk sommerhus kage, des. Fødselsdagskage 40 år tema sprælsk,blåbær mousse o
Så kom dagen hvor vores yngste dejlige lille "Tummelumsk" Caroline fyldte 1 år d. 29/12-11, og det skulle selvfølgelig være en kage med Peter Plys. dk 1 år, hvilket bliver fejret med stor give away
Pas på øverpiskning, det kan nemlig forårsage, at forstingen bliver for tynd. Her kommer mit forslag på en 18'årsfødselsdagskage med hindbær- og chokolademousse opsmurt med vaniljesmørcreme toppet med bløde roser af frosting. 1/2 tsk. 1. Pisk æg og sukker luftigt sammen mindst 5-10 min for, at de bliver luftige nok. 1/2 time til den er gylden. 1/2 L fløde. 125-150 g. 1. 150 g. 1/4 L fløde. 1. 1. 1. 150 g. 150 g. 2 vaniljestænger / eller 1-2 tsk. 1. Pisk palmin og smør i mindst 10 min. 1. 1 time, så du kan glatte siderne yderligere til, hvis der er behov for dette. 1. Tilsæt philadelphia, citronsaft og vanilje og pisk højest 1 min. 1. Jeg har valgt at lave et hjerte med frysetørrede hindbær og tallet 18 lavet af MMF dagen før. 1/2 tsk bagepulver. 1/2 L fløde. 125-150 g. 150 g. 1/4 L fløde. 150 g. 150 g. 1-2 tsk vaniljepulver
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. P. u. h. a. ,. d. e. t. r. å. f. y. l. 2. D. s. i. m. p. n. v. æ. g. o. b. ø. j. k. J. S. M. B. -. I. C. 4. F. 0. 6. 5. H. /. O. c. A. (. ). V. '. K. 9. 3. R. L. 7. Æ. é. ) l
og jordbær var jo ret oplagte til årstiden. blev det til en ferie-/ fødselsdagskage. 100 g hvedemel. 10 g kakaopulver. 120 g sukker. 150 g flødeost, neutral. 1 citron, skal og saft. Rul mørdejen ud på et melet bord, og kom den over i en stor tærteform med løs bund, fx en aflang form på 35 x 11 cm. Kom mazarinmassen i tærteformen, og bag tærten i 20-23 minutter ved 175 grader. 100 g. 10 g. 120 g. 150 g. 1 citron
Hav en dejlig forårsuge. Nytårsmenuen. 100 g smør. 100 g hvedemel. 100 g havregryn. 100 g mandler (hakkede eller flager). 1 tsk kanel (kan undlades). 1 vaniljestang eller 2 spsk vaniljesukker. Start med at tænde ovnen på 180 grader. Skær rabarberne i 1 cm stykker og vend dem med sukker, vanilje og maizena. Bag kagen i 180 ° forvarmet ovn i ca. Børn i køkkenet – Vi bager Pizza 100 g smør. 100 g hvedemel. 100 g havregryn. 100 g mandler (hakkede eller flager). 1 tsk kanel (kan undlades). 1 vaniljestang eller 2 spsk vaniljesukker
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. F. O. R. Å. S. I. K. A. D. E. L. M. G. U. C. T. H. Y. V. N. e. h. r. f. i. k. a. d. l. v. t. æ. o. s. y. n. g. j. m. å. ,. p. ø. ). P. 5. 0. c. 3. -. 4. ½. 2. (. u. b. B. e L
3 æg, 10 g sødemiddel, 50 g hvedemel, 50 g kartoffelmel, ½ tsk vanille,. 400 g grove digestive kiks med chokolade knuses 100 ml. Dåbskage til Freja May,dåbskjole og baby sko er lavet af sugar veil/magic decor, 3 kager der består af lyse lagkagebunde,1 med chokolademousse og appelsinmousse,1 med skovbærmousse og tobleronecreme og den sidste med jordbærmousse og friske jordbær. den mørke er rigtig god og ikke så sød) 100 g sukker 30 g. 15 minutter Tid i Køleskab. ca 57 g 1 pose mi. 3 æg, 10 g sødemiddel, 50 g hvedemel, 50 g kartoffelmel, ½ tsk vanille,. den mørke er rigtig god og ikke så sød) 100 g sukker 30 g
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. M. i. n. s. ø. d. e. v. C. h. a. r. l. o. t. f. y. 3. 0. ,. g. k. u. J. æ. å. p. B. m. b. O. j. H. E. L. T. F. A. N. S. I. K. D. c. é. 2. 4. 9. V. 5. 7. °. (. ). ½. G. n l
I dag har jeg 10års jubilæum som veganer, og jeg vil i den forbindelse skrive et personligt indlæg om, hvad det betyder for mig at være veganer. Jeg gik i 1. Det er 10 år siden nu, og jeg har på intet tidspunkt fortrudt, at jeg blev veganer eller overvejet at stoppe med at være det. For 10 år siden kunne man kun købe sojamælk i specialbutikker (helekostbutikker og supermarkeder med en helsekostafdeling), men nu er sojamælk og andre slags plantemælk blevet så almindeligt, at det kan købes i alle dagligvarebutikker. Det har dog ændret sig fuldstændig gennem de sidste 10 år. Jeg er spændt på at følge udviklingen, og jeg er overbevist om, at der er vil ske meget de næste 10 år i forhold til udbredelsen af vegansk mad
12. 30, men vidste også, at der var nogle der ville komme før tid, da de senere på dagen, skulle afsted igen og nå endnu en 50 års fødselsdag. Da klokken var 11, var vi faktisk klar med alt maden, opdækning osv. 5 minutter efter jeg var færdig, ankom de første gæster fra Sjælland og sådan fortsatte det indtil 12
Passionsfrugt/Appelsin LagkageTil 12 pers. 4 æg125 g rørsukker75 g hvedemel25 g mandelmel5 g bagepulver (1 tsk)Passionsfrugt/ Appelsin Mousse. 4 passionsfrugter60 g sukker2 appelsiner2 pasteuriserede æggeblommer4 plader husblas150 g piskefløde (1,5 dl)Chokolade Ganache. 250 g piskefløde100 g Toms Chokolade m. dronningemandler (eller anden chokolade)Marcipan overtræk250 g Marcipan100 g flormelis25 g glukose+ Marcipan/ fondant pynt1 springform til at samle kagen opFremgangsmåde. 1. Tænd ovnen på 175 grader. 10. 1 cm tykt lag på bagepapiret. 12 minutter. 1. Husblad opløses i 100 gram varm appelsinsaft som tilsættes i massen. 1. 1. 1 cm tyk. 1. 125 g. 150 g. 1,5 dl. 100 g. 100 g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.