1/2 dl kokosmel. 1/2 dl kokosmel. "Blend, køl, tril og spis. ". Disse havregrynskugler minder meget om opskriften på dadelkugler, men denne gang har jeg bare proppet en masse havregryn i, hvor der er müsli og cornflakes i dadelkuglerne i stedet for
2. 2. K. a. n. i. h. u. s. k. e. b. r. o. c. l. t. H. p. ø. v. d. m. S. å. g. -. U. æ. f. j. O. J. ,. F. D. B. 1. E. 6. /. (. ). y. M. P. I. V. G. w. 0. ". 7. ½
Jeg har tidligere givet dig en opskrift på et grydebrød, som ikke skal hæve mere end 2-3 timer. Denne gang anvender jeg den "originale" version, som skal stå til hævning i 12 timer. 2 tsk salt. 12 timer). Fremgangsmåde - dag 2. Lad den hæve i 2 timer. Lige inden brødet er hævet færdigt, tænder du din ovn på 250 grader. Sænk temperaturen til 225 grader og sæt gryden med låg i ovnen. Efter de 30 minutter tages låget af, og brødet bages yderligere i 20 minutter. 2 tsk salt
Banankage vol 2. 2 spsk kakaopulver. 2. 2 spsk kakaopulver. Jeg havde en masse modne bananer liggende, så de skulle selvfølgelig bruges i en lækker banankage
Peking-and med alt mellem himmel og jord. Usaltede jordnødder. Jordnødderne hakker du groft og giver lidt farve på en tør pande ved høj varme – de må endelig ikke blive brændte
Mens jeg er i praktik laver jeg gerne en stor portion om søndagen, så jeg kan få 2-3 daddelkugler med i en lille bøtte, som jeg så spiser i toget på vej hjem. 1/2-1 spsk instant kaffe (alt efter hvor stærke de skal være). 1/2-1 spsk instant kaffe (alt efter hvor stærke de skal være)
2 modne bananer. 2 æg. 1/2 dl kokosmel. 2 spsk fuldkornshvedemel (ja okay, det er en moderne stenaldermand). 1/2 dl hakket mandler eller chokolade med en kakaoprocent på over 70%. Tænd din ovn på 200 grader. Bag dem i 15-20 minutter og tjek om om de er klar ved at prikke i dem med en kødnål, skarp kniv, strikkepind eller lignende. 2 modne bananer. 2 æg. 1/2 dl kokosmel. 2 spsk fuldkornshvedemel (ja okay, det er en moderne stenaldermand). 1/2 dl hakket mandler eller chokolade med en kakaoprocent på over 70%
Poserne måler 26 x 26 cm og prisen pr stk er 80 kr. Så er der igen lidt nyt på shoppen. Fine opbevaringsposer til fx legetøj (biler, perler, LEGO, små dukker, legemad), badelegetøj, Shampoo og lign, køkkengrej, krydderier, grydelapper og bordskånere, tuscher/farver/andet kreativt, tøjklemmer – ja, mulighederne er mange
Jeg ved hvor grænserne går og jeg ved at uanset hvor mange døre jeg banker panden i mod, vil der altid være en der kan åbnes og bag den ligger nye muligheder
Man skal jo veksle lidt. Der går ikke røg af et lam, hvis der ikke er grill. Posted on 28. maj 2012 by Karen Engell Dalsgaard. En god grillmarinade til lam er en blanding af 1/2 dl olivenolie, en stor håndfuld hakket mynte, et skvæt æbleeddike og 3 fed knust hvidløg
1 kyllingebryst (190 g, 200 kcal)5 sorte oliven (20 g, 30 kcal)1 fed hvidløg (5 g, 5 kcal)Kyllingen i alt, 235How to. Min blev pakket i vakum og lagt i min sous vide maskine ved 62 grader. 1 lille squash (300 g, 54 kcal)1 håndfuld champignon (100 g, 16 kcal)6 tomater (100 g, 20 kcal)Maizena madlavningsfløde, 7% (1/2 dl, 45 kcal)Revetparmesanost (10 g, 50 kcal)Tilbehør i alt, 185 kcalHow to. Måltidet i alt, 420 kcal. 20 g
2 - low carb. 2 spsk Skallin. Fyld ca 2 cm dej i formene og drys lidt sesamfrø over. Bag ved 200 grader i ca 15 minutter 80g mandelmel - malet til mel. 2 spsk Skallin
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.