De her boller er klart nogle jeg er stolt over at dele med jer - og kan ud fra mit ernæringshjerte og min chokoladeglade barnesjæl anbefale dig at prøve disse af hele mit hjerte - men pas på
Nu skal resten af dagen i dag gå med at få hentet den sidste gave i byen inden jeg efter et par dages sygdom skal nyde at være klar til Thai-Bo igen Inden da kunne det godt være solskinsvejret skal nydes med Manfred
I min jagt på den perfekte opskrift, var det først og fremmest vigtigt for mig, at finde frem til en god konsistens, uden brug af husblas - da jeg hverken er fan af at arbejde med det eller den konsistens det giver
Jeg havde ellers lavet en aftale med mig selv om, at der ingen søde sager var før weekenden - men så var det, at jeg fandt en opskrift på en æblekage, som meget belejligt kunne bruges til at udrydde et par æbler ude i køkkenet, og så har jeg ikke kunnet tænke på andet resten af dagen
Dertil er den blandt andet rig påD-vitamin, K-vitamin og jern. For ikke så længe siden delte jeg opskriften på tunmousse og i den anledning fik jeg den ide at lave en tunroulade med tunmoussen og en spinat bund
Tunmoussen er rig på især protein som ofte bliver betegnet som kroppens byggesten, da protein har en stor betydning i forhold til vedligeholdelse og opbygning af kroppen
Men faktisk er kludene rigtigt lækre i brug - de er meget løsere i strikket end alle mine strikkede købeklude, hvilket gør dem dejligt bløde, så de er behagelige at bruge og lettere at vride og i det hele taget tørrer de hurtigere efter brug
Som sagt smager denne kage himmelsk med syrlig-sød hindbærmousse og fyldig chokoladebund. Da jeg for nylig købte agar agar, var jeg spændtpå at afprøve mine idéer
Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Tumblr(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pocket(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)
Siden jeg (for efterhånden en del år siden) boede i Dubai, har jeg haft en kærlighed til falafler, men der er altså rigtig stor forskel på smag og konsistens på falafler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.