Fra bogen “Opskrifter og små glimt af hverdagslykke”, som du kan læse en anmeldelse af her, har jeg som det første kastet mig over den helt klassiske øllebrød
Jeg lavede det for lidt tid siden, og det skal helt sikkert laves igen snart, jeg synes, det er super lækkert i de kolde måneder som morgenmad med mælk eller som en lille aftensnack med flødeskum
Ø. L. E. B. R. D. T. S. A. O. V. I. d. a. g. f. i. k. j. e. l. y. s. t. ø. b. r. ,. å. m. v. o. n. H. u. p. æ. h. ). J. M. K. N. G. Å. F. U. P. 2. -. 3. 6. 7. 4. 5. Y. Æ. 1. 0. E L
)"Øllebrød" - 2 kopper ruggryn - 3 kopper vand- 1,5 kop hvidtøl- 6 hakkede svesker- 1 flækket vaniljestang - et nip saltDet hele blandes i en gryde og bringes forsigtigt i kog
Så da jeg fandt en pose hakket lakridsrod bagerst i skabet var der ikke noget at rafle om, jeg ville prøve at koge en lakridssirup frabunden, af det mest fundamentale der overhovedet er inden for lakrids
Hæld lagen med fra stegepanden, og drys med mandler. 3 æg 2½ dl cremefraiche 18 % 75 g rørsukker 100 g marcipan skåret i små terninger ENDVIDERE. 2½ dl cremefraiche
Øllebrød som min mor laver den. I starten søgte jeg en del på nettet, men forstår ikke helt det med kanel, appelsinskal og hvad de ellers putter i, så jeg måtte have fat i min mor og høre, hallo hvordan er det nu du gør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.