Æggekage med bacon og champignoner
www.opskrifter.dk
www.opskrifter.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 150 gram Bacon
  • 1125 gram Champignon
  • 1360 gram Æg
  • 11 deciliter Skummetmælk
  • 1 Køkkensalt
  • 1 PeberSvits bacon på en pande. Skær champignonerne i skiver og steg dem på panden i fedtstoffet fra baconen. Tag bacon og champignoner af panden og hæld begge dele på en tallerken. Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål. Hæld det på panden over medium varme. Rør meget blidt rundt i starten og put halvdelen af baconen samt alle champignonerne i, inden det bliver fast. Steg æggekagen under svag varme, til den er fast og sammenhængende. Pynt æggekagen med resten af baconen samt hakket purløg.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.