J. a. ,. o. g. p. ø. l. s. e. r. D. t. f. i. k. v. n. m. å. d. j. æ. h. b. u. y. M. E. -. ). O. c. (. G. w. Æ. 2. 8. 1. 6. T. R. S. ½. P. 5. V. L. H. ". C. ) g
V. i. k. ø. b. t. e. s. d. u. g. n. o. r. c. l. ,. f. j. v. a. m. p. æ. å. D. h. E. (. y. ). R. J. ". -. N. 2. 3. 1. /. 6. M. O. L. 4. C. ½. B. S. 0. H. F. 8. 9. Æ. K. P. I. z. ❤. w. G. ) g
Æggekage i ovn – Når jeg laver æggekage i ovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har afrester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen i mindre stykker, naturligvis – eller revet ost
Æggekage er på flere måder en herlig ret hvor du kan få brugt mange af dine rester. Og du kan også komme alt muligt i en æggekage – både af kød og grøntsager, ja, sågar ris og pasta
Start med at piske æg, mælk og krydderier godt sammen. Steg baconen. Tilsæt pølserne efter lidt tid og lad det stege videre til pølserne er brune på siderne
lidt af fedtet af panden og steg derefter tomaterne, ved jævn varme, i det resterende fedtstof. Lige nu bugner drivhuset af de dejligste, smagfulde tomater
En af mine yndlingsspiser her i julen er uden tvivl risengrød. Og ja, resterne fra grøden kan sagtens varmes op dagen efter, men der er en endnu bedre løsning – Nemlig at lave en omgang klatkager
Til sidst steger du baconen og lader det tørre af på køkkenrulle. Æggekage kan laves på 1 million måder, og jeg er sikker på at mange ikke mener det her er måden at lave det på
H. e. r. n. l. æ. k. g. a. m. d. s. q. u. h. …. o. v. t. f. å. i. ,. (. ). p. I. j. Æ. 3. 1. 2. 4. -. c. y. b. P. 0. S. B. ø. F. N. L. V. A. O. K. E. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.