Æg er en all-time klassiker, men hvorfor ikke pifte æggene lidt op. Æggene pilles og halveres. Æggeblommerne kasseres eller bruges til ekstra fyld i disse deviled eggs
Sundere end dem med nougat og marcipan, for der er dadler i disse. Nu hvor det næsten er påske, fik jeg den ide, at lave dem som en sundere udgave af påskeæg
Ud over den perfekte kombination af en sprød, næsten karameliseret overflade og et blødt indre er der flere andre fordele ved disse ægte amerikanske brownies
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
Du skal også bruge et mix a lys- og mørk sojasauce og kan købe begge i de fleste supermarkeder. Det er en af de retter vi spiste igen og igen i Thailand, da vi rejste rundt i sommers – og nu spiser igen og igen herhjemme Vi startede også hele turen ud med et madlavningskursus i Bangkok (læs mere her), som virkelig fik os fanget
-. -. -. -. N. u. s. t. å. r. p. k. e. n. f. o. a. l. v. d. ø. P. g. i. m. ,. h. C. H. j. b. 3. D. æ. I. J. y. T. c. ". ). (. S. z. M. 6. 0. %. A. B. O. R. 5. /. E. G. F. 2. 1. K. V. L. w. 8. 9. ) l
-. -. -. -. -. -. -. D. e. j. l. i. g. r. ø. n. s. a. t. m. d. p. æ. …. k. o. å. b. c. M. h. v. ,. u. S. J. f. O. ”. L. G. C. Æ. –. (. 1. ). 2. 3. 4. ½. é. y. 8. 0. T. K. R
-. -. -. -. -. -. -. -. I. a. n. l. e. d. i. g. f. p. å. s. k. j. t. S. v. r. m. b. ø. D. o. ,. æ. T. c. h. O. J. u. ). /. w. P. (. C. 4. 0. 1. 5. 6. 7. 2. F. y. 3. G. e l
Æg, bacon og asparges i fad. Når det skal være hurtig, nemt og lækker på en gang. Fordel bacon og grønne asparges ud i fadet og sæt den i ovnen og steg til baconen næsten har fået nok
Hæld karry, olie og citron saft i en skål og bland grundigt sammen. Vask urterne og stil til side. Del dine avocado i to dele, fjern stenen og løsne forsigtigt frugtkødet fra skallen
Skidne æg serveres traditionen tro skidenlørdag (påskelørdag), som er ”skiden”, da der ikke er blevet gjort rent på de to helligdage, skærtorsdag og langfredag
Æg i cocotte med estragon og sprød tartineFranskmænd elsker denne her lille ret. Ingredienserne har man altid på køl og retten kan varieres i det uendelige
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.