Æ. b. l. e. s. m. ø. r. i. n. d. h. o. k. ,. c. t. y. æ. a. u. g. p. å. M. f. v. K. 1. =. 2. 0. (. E. ). V. R. j. *. S. H. P. F. A. T. 3. -. 4. 5. 8. r l
Æblesmør smager helt fantastisk og er så lækkert på brød, is, pandekager, skyer mm. Det er en slags koncentreret æblegrød eller æblemarmelade bare rigtigt rigtigt lækkert
Men efterår er jo lig med masser af dejlige æbler i haven, og hvis du også har lyst til at lave noget andet med dem end æblekage eller æblegrød, så har jeg en idé her
J. e. g. h. a. r. l. v. t. æ. b. s. m. ø. K. i. d. o. u. n. f. p. k. R. Æ. ,. '. H. E. T. j. 3. å. 7. 5. (. . ½. ). B. 2. 1. c. 4. y. D. L. 0. -. 8. I. G. ) g
Hvad er bedre end en varm rosinboller med smør og ost i vinterkulden, her kommer min version af en klassiker vi alle kenbder fra barndommens tid, der for mange er fuld af gode minder
The post Lækre, luftige hvedeknopper med masser af kardemomme appeared first on Grydelappen. Opskriften er som sagt fra den dygtige brødmand Meyer, men som sædvanligt med justeringer og sjussementer undervejs
Solbærmarmelade medkardemomme og portvin. Jeg puttede lidt kardemomme og portvin i gryden. Kardemommekapsler (ristes på tør pande, kun de sorte korn bruges)
Jeg har derfor surfet inspiration på nettet og sammensat en opskrift på småkager med revet æble i – og de er utroligt sprøde, lette og lækre med skøn smag af kanel og kardemomme
Friskbagte hveder med strejf af kardemomme og citronskal. I dag spiser de fleste dog de lune hveder aftenen før, men jeg kan skam sagtens spise dem både aften og morgen - især med et godt lag smør og en kop the
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.