Varm en lille pande op - tilsæt olie og halvdelen af din æggemasse. I princippet kan du bruge den samme opskrift til andre rester end kyllingekød - kalkun, hamburgerryg, laks, ørred e
Kog rabarberne ved meget svag varme, fem-ti minutter, til de er møre. Brug kompotten som dressing på grøn salat af forskellig slags, evt blandet med fintstrimlet spidskål, og med rå grønne asparges og ristede kerner – mandler, hasselnødder, græskarkerner eller andre efter smag
Jeg vil bestemt ikke påstå at hvidkål hverken revet, kogt, bagt eller blendet smager i nærheden af pasta, men ikke desto mindre er det en genial grøntsag hvis din mave ikke er glad for almindelig pasta
Du skal dog være opmærksom på, at mange proteinbarer er rimelig dyre og har et meget højt sukker- og kalorieindhold, hvilket ikke nødvendigvis er særlig hensigtsmæssigt i forhold til din sundhed
-) Og skvalderkål har en masse fordele. Du kan også komme lidt i salaten eller suppen. Ideer til brug. Det smager faktisk helt ok, sådan lidt af gulerod og peber
-. -. -. -. -. -. J. e. g. r. a. l. t. i. d. p. å. j. f. n. y. m. u. h. o. s. ø. v. æ. k. ). H. ,. S. D. c. V. b. N. L. &. M. Æ. C. 9. 0. 2. 3. I. 8. 1. (. F. R. A. K
Udemærket måde at bruge pastarester på uden at opfinde den dybe tallerken. Derfor har jeg lavet det til min mission i september måned at bruge alt op i køleskabet og lave mindre portioner, så jeg kan få noget mere ud af råvarerne
Sådan i størrelse omkring en valnød - bare sådan ca. 1-2 spsk olie. 2 tsk salt (eller lidt mere hvis stort blomkål). Først tildækket (brug fx et ekstra stk bagepapir) i 20 min. Derefter utildækket i 20-30 minutter indtil kanterne er brunlige og nærmest karamelliseret. 1-2 spsk olie
Nu skal resten af dagen i dag gå med at få hentet den sidste gave i byen inden jeg efter et par dages sygdom skal nyde at være klar til Thai-Bo igen Inden da kunne det godt være solskinsvejret skal nydes med Manfred
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.