Vi startede med at lave en base, altså en vaniljeis, kører den i ismaskinen, putte den i fryseren et par timer, tage den op, og lad den tø lidt, indtil at man kunne røre den rundt, og så kom jeg groft hakket chokolade og mandelkrokant (a la brændte mandler) i
Læg æblerne i et smurt fad og drys med kardemomme og sukker. Line har godt nok allerede været der med en opskrift på vores lille kreation fra i mandags, men her kommer den lige igen
Derefter er jeg så gået amok med ristet mysli, jordbæris ogchokoladesauce (som faktisk her på billedet er kakaopeanutbutter, men jeg vil anbefale chokoladesauce)
Og lad os ikke komme ind på hvor beskidt det er, med sådan en kulgrill. Jeg kan ikke huske hvor idéen til denne dessert kommer fra, men det er en dessert jeg kun har fået sammen med min kæreste
Anret en stor kugle vaniljeis i hvert kræmmerhus og pynt af med chokoladespåner. Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud og skil dem ad med en kniv i lidt sukker
T. i. l. S. k. t. H. a. n. s. f. v. g. æ. e. r. m. d. b. ø. ,. o. h. V. p. j. å. u. c. z. D. O. (. 6. ). 4. 1. /. 2. 3. -. 5. F. C. 8. 0. G. M. B. P. N. y. ". L. 7. R. 9. e l
Den er så hurtig og enkel at lave, og så smager den himmelsk. En klat creme fraiche eller flødeskum er også rigtigt godt til, hvis du ikke lige har is i fryseren
Jeg har ændret lidt på mængde og ingredienser, ogogså serveret tærten medchokoladesauce. Forleden fik jeg endelig lavet en opskrift fra Umahro Cadogans "Herrerevolution", en frossen valnøddetærte med banan-mango-avocado-hørfrø creme til, som jeg længe har været lun på
B. a. g. d. i. n. e. s. m. å. k. r. æ. h. u. ,. b. f. l. t. v. D. o. p. M. ø. J. j. F. O. T. L. A. R. S. N. E. K. 2. 9. 0. 1. 3. Æ. H. U. V. I. y. 7. P. (. 6. -. ). 8. c. 5
Hvis du ikke har mandler i huset, så erstat mandlerne mednoget andet fra køkkenskabene f. Det her er en af mine ynglingsdesserter - og pas på, du vil have mere, når du først har smagt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.