Så er vi ved at være nået til vejs ende af år 2016, og jeg håber, at alle jer, der læser med, har haft den dejligste jul med masser af mad, gaver og julehygge, og at I får den sjoveste nytårsaften
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. d. n. l. æ. ,. u. å. a. b. y. D. h. f. C. -. c. p. ). J. 5. 0. ø. I. B. A. M. E. K. (. 4. 1. 3. 2. O. 6. %. ½. F. G. Æ. L. R. T. /. P. 8. N. H. V. 9. w. ) g
N. u. s. t. å. r. p. k. e. n. f. o. a. l. v. d. ø. P. g. i. m. ,. h. C. H. j. b. 3. D. æ. I. J. y. T. c. ". ). (. S. -. z. M. 6. 0. %. A. B. O. R. 5. /. E. G. F. 2. 1. K. V. L. w. 8. 9. ) l
. Jeg synes, alting trækker ud denne december. Havde forestillet mig, at vi ville få mindre travlt end sædvanligt, nu vi er hernede, men her er jo lige så mange juleafslutninger i børnehave og skole, som vi ville have haft derhjemme, og så har vi fejret fødselsdag for vores ældste datter en hel weekend
Selv om at det primære indhold her på bloggen måske nok er mode, så har jeg dog formået at poste en hel del indlæg med opskrifter på mad, bagværk og andet godt i løbet af 2012
Så er vi sørme nået til afslutningen af 2017. Og det har været et vildt år, hvis du spørger mig. Spændende, travlt, stressende til tider, udfordrende, hurtigt, lærerigt og ikke mindst sjovt
På denne tid af måneden plejer jeg at lave et lille indlæg med glimt fra måneden, der gik. Men denne gang, når det nu er sidst på året, vil jeg gøre en undtagelse og i stedet lave et indlæg, hvor jeg kigger lidt tilbage på året 2015 og de 10 mest populære opskrifter
Godeftermiddag. Åh, hvor var det skønt vejr i går. Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem til mine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altid fik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men det foretrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
Jeg elsker påskeæg, og det hører sig påsken til, som konfekt hører sig til julen. For et par uger siden modtog jeg en dejlig påskegave fra Odensen marcipan, og da blev disse påskeæg opfundet som lidt af et stop-mad-spild projekt, da jeg stod med en rest dulche de leche og lakrids ganache
Påsken er over os, og det er endelig blevet tid til at nyde de lækre påskeæg, jeg lavede i mandags. I går smagte Christian sit første påskeæg, og jeg fik mulighed for lige at snuppe et par billeder af, hvordan det så ud indeni
Som I måske har bemærket, så elsker jeg at lave cupcakes. Jeg kan godt lide det der med at prøve nye variationer og pynte cupcakesne på alle mulige måder
Jeg lavede fastelavnsboller på fastelavnssøndag efter inspiration fra Valdemarsro, som var i Go'morgen Danmark og kreere de fineste boller, der simpelthen så så gode ud, at jeg måtte prøve dem
H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. æ. &. -. M. I. P. (. 6. ). 5. 0. 7. %. 1. 3. F. S. '. R. T. N. V. L. *. K. O. B. C. 4. 8. °. j. /. 2. G. e g
Ugens Sund Torsdag ret er den mest læste sund-torsdag-ret på min blog. Jeg bloggede om retten i november sidste år, og tænke at det at det var på sin plads at bringe årets mest læste sund-torsdag indlæg igen, så endnu flere kan få glæde af den sunde og lækre opskrift
Facebook Pinterest Print Email. Gæk gæk gæk. Nu er det ved at være påske og i den anledning skal vi da lige have et par fine og et lidt sundere alternativ til påske-snolleren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.