I foråret lavede jeg vegetarfrikadeller med gulerod, og nøj hvor de var gode. Og jeg må sige at jeg kan se på statistikkerne at der er mange der klikker sig ind på mine opskrifter
Fremgangsmåden er simpel – I kan finde den her. Fordi at der jo ofte sniger sig en cupcake opskrift ind i mellem modeindlæggene, så syntes jeg også de fortjente et indlæg med åretdergik
J. e. g. o. p. r. t. d. b. l. n. h. i. f. u. a. 2. 0. 1. 3. ,. v. k. j. æ. s. ø. ). I. m. 4. å. c. y. S. E. R. O. B. D. w. z. Y. 5. 9. 8. F. G. C. 6. N. T. Å. . n g
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. d. n. l. æ. ,. u. å. a. b. y. D. h. f. C. -. c. p. ). J. 5. 0. ø. I. B. A. M. E. K. (. 4. 1. 3. 2. O. 6. %. ½. F. G. Æ. L. R. T. /. P. 8. N. H. V. 9. w. ) g
Og rispapiret indeholder kun ganske lidt kulhydrat. Gulerødderskåret i super tynde stave. Så bruger du bare ekstra bønnespirer – det er også superlækkert
Det er simpelt og de kan sagtens nøges med kokos som alle kan være med på. Jeg har pyntet de kanel cupcakes jeg har lavet tidlige med rigtig vinter look
En anden juleopskrift var disse Sunde chewy julesmåkager, som også sagtens kan laves efter jul måske med andre krydderier som vanilje eller lakrids – det må jeg ihvertfald prøve
Havde forestillet mig, at vi ville få mindre travlt end sædvanligt, nu vi er hernede, men her er jo lige så mange juleafslutninger i børnehave og skole, som vi ville have haft derhjemme, og så har vi fejret fødselsdag for vores ældste datter en hel weekend
Spændende, travlt, stressende til tider, udfordrende, hurtigt, lærerigt og ikke mindst sjovt. Det her er en indisk butter chicken – i en lidt sundere version end den smørfyldte, vi kender
På denne tid af måneden plejer jeg at lave et lille indlæg med glimt fra måneden, dergik. Og nu glæder jeg mig til familie-julefrokoster, mere mad og nytår med søde veninder
1Salt og peber. 1Tilsæt kokosolie og steg løgene heri til de er klare. 1Tilsæt squash, persillerod, sød kartoffel, hvidløg og ingefær og steg det med i et par minutter. 1Hæld grøntsagsbouillon på og bring det i kog. 1Skru ned til lav varme og lad suppen simre i 15 min. 1Steg grønkål i olivenolie og gurkemeje på en pande i et par min. 1Tilsæt chiliflager, salt, peber og sesamfrø og vend det godt rundt. 1Tag det af varmen og anret toppingen i en skål. 1Tilsæt spinat og grønkål til suppen, når det er faldet sammen blendes suppen jævn med en stavblender. 1Anret suppen skåle og fordel toppingen ovenpå
Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem til mine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altid fik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men det foretrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
Jeg lavede fastelavnsboller på fastelavnssøndag efter inspiration fra Valdemarsro, som var i Go'morgen Danmark og kreere de fineste boller, der simpelthen så så gode ud, at jeg måtte prøve dem
Denne cremet suppe er perfekt når vejret bliver koldere både for krop og sjæl. Salt og peber. Denne cremet suppe er perfekt når vejret bliver koldere både for krop og sjæl
F. O. R. Å. S. I. K. A. D. E. L. M. G. U. C. T. H. Y. V. N. e. h. r. f. i. k. a. d. l. v. t. æ. o. s. y. n. g. j. m. å. ,. p. ø. ). P. 5. 0. 1. c. 3. -. 4. ½. 2. (. u. b. B. e L
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.