Ikke sådan nogle ovnbagte nogen, men nogle lækre dybstegte i varm olie. Som det fremgår af ugens madplan, så var aftenens menu "Pulled pork" burger med pommes frites
slut af med mozzarellakugler (skil dem en smule ad) og parmasan. groftkværnet salt1 pose små mozzarellakuglerParmasanost (ca. 1 pose små mozzarellakugler
Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned på grill bar stadiet
Desuden elsker jeg at have serrano i huset, tigerrejer, gerne de dybstegte, sprøde, som er nemme at have i fryseren, og ovnfritter af bønner, pastinak og gulerod
Trejde gang er lykkens gang. Jeg har igen forsøgt med hjemmelavet doughnuts. Denne gang en stegt udgave. Efter en +60 timers arbejdsuge, syntes jeg det var velfortjent
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.