En lidt utraditionel og meget velsmagende suppemed masser af mættende fyld. Suppe. Rør kødet med salt og rør løg, hvidløg, rasp, æg, spidskommen, koriander og peber i
Server i en skål og top med koriander, det giver en dejlig parfumeret friskhed til suppen. Hæld det friske vand henover samt laurbærblad, oregano og enebær
Normalt er kødet oksekød, men da jeg ikke spiser det, har jeg kun smagt suppenmed svinekød. Den smagte rigtig godt, men ifølge min kæreste, smager den endnu bedre med oksekød
Spelten er færdig når de er svulmet opog er lidtbløde i det men med lidt bid i midten. Dog skal de sorteris ikke have så lang tid somspelten så når spelten er ved atvære klar kommes desorterisi
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Tilsæt tomat og peberfrugt og smag til med salt og peber og jævn det evt en smule med lidt majsstivelse udrøres i koldt vand, som tilsættes under omrøring
Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
O. g. s. å. a. d. e. k. l. n. r. 2. 0. 1. 4. m. t. o. i. j. u. v. æ. B. Å. f. ø. ,. b. y. M. h. p. D. -. c. H. S. F. W. J. (. L. I. ). G. C. 5. 3. V. P. T. K. E. w. q. '
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.