Kage i lag m/nougatcreme og hvid chokolade/hindbærmousse
Min Mormors Kager
Min Mormors Kager
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 L piskefløde
  • 300 g nougat
  • 100 g mørk chokolade
  • 350 g hakket hvid chokolade
  • 6 dl piskefløde
  • 5 blade husblas (udblødt i koldt vand)
  • 350 g moste hindbær
  • 2 dl piskefløde op til max. 80 grader og hæld over den hakkede chokolade. Rør til chokoladen er smeltet og massen er ensartet
  • 400 g ren rå marcipan
  • 200 g flormelis
  • 50 g glukosesirup
  • 7,5 cm højt og
  • 250 g friske hindbær
  • 24 cm Læg den tykkeste bund nederst

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.