Moussen er nu klar til at hældes på kagen( hvis kagen bliver bygget op med ''form'') ellers sættes den på kål 5 timers tid og kan herfter smørres på kagen
E. n. l. a. g. k. e. m. d. v. i. j. b. u. ,. t. o. r. -. æ. s. p. y. f. w. D. ø. J. å. L. h. S. M. T. I. 2. 1. 5. O. 4. 0. 8. =. (. ). B. 3. /. c. H. N. 6. P. R. ½. F. V. K. é. g l
Det er en vinder hver gang - smagen er lækker og saftig og kan passe sammen med de fleste mousser. Jeg ser altid frem til når jeg skal have kage med på arbejde
Denne skønne kombination er fantastisk til sommer, og en stor tradition for danskere. Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave min version på en sund koldskål - lavet med skyr og uden tilsat sukker, om til en herlig lille dessert, som kan serveres til gæster, der inviteres på sommermad
Pisk æggeblommer og sukker til en luftig masse. Der piskes indtil cremen er tyk og luftig. Smelt husblassen i den varme creme, pisk til den er helt opløst
I min version finder i ikke disse to ingredienser, men den intense chokoladesmag får i den grad lov, til at træde i karakter, og du vil hurtig opleve en mættet tilfredshed
F. o. r. l. e. d. n. b. a. g. t. j. c. h. k. m. u. s. v. i. p. y. ,. f. å. æ. H. I. ø. w. O. Y. -. R. ). T. 3. 2. 0. 1. ½. P. K. S. 5. N. J. D. M. V. 6. ) l