Mousser til kager

Mousser til kager

HVID CHOKOMOUSSE MED JORDBÆR

HVID CHOKOMOUSSE MED JORDBÆR

L. æ. k. e. r. d. s. t. ,. m. o. i. j. b. 1. 5. 0. g. h. v. c. l. a. f. 2. /. p. ø. 6. (. 3. u. ). P. Y. N. T. H. S. n. y. V. 8. -. å. 4. F. é
Kokos/lime mousse

Kokos/lime mousse

Moussen er nu klar til at hældes på kagen( hvis kagen bliver bygget op med ''form'') ellers sættes den på kål 5 timers tid og kan herfter smørres på kagen
Hindbærmousse

Hindbærmousse

Pisk fløden til let skum. Vend hindbærblandingen med resten af flødeskummet til en ensartet fromage og fordel den straks på bunden
Hindbærmoussekage sendt fra Himlen

Hindbærmoussekage sendt fra Himlen

Jeg lavede den dagen i forvejen, og så stod den blot i køleskabet og hyggede sig, indtil vi var klar til at kaste os over den
Mango mousse

Mango mousse

Mangoen koges til den der dannes en mos og tages derefter af varmen. Efter husbladsen er blevet blødgjort i vand tilsættes bladene til
fondant kage med petunia

fondant kage med petunia

F. o. n. d. a. t. k. g. e. m. p. u. i. s. r. f. y. l. h. j. v. c. b. æ. H. 3. 0. 1. 4. ø. 6. U. ,. å. S. K. 2. -. ). J.  g
Lagkage med toblerone- og jordbærmousse

Lagkage med toblerone- og jordbærmousse

E. n. l. a. g. k. e. m. d. v. i. j. b. u. ,. t. o. r. -. æ. s. p. y. f. w. D. ø. J. å. L. h. S. M. T. I. 2. 1. 5. O. 4. 0. 8. =. (. ). B. 3. /. c. H. N. 6. P. R. ½. F. V. K. é. g l
Skyrmousse på mazarinbund

Skyrmousse på mazarinbund

Det er en vinder hver gang - smagen er lækker og saftig og kan passe sammen med de fleste mousser. Jeg ser altid frem til når jeg skal have kage med på arbejde

Lakrids-citronmousse med hindbær

Havde set den i et Feminablad, men tillod mig at lave lidt om på den. Lidt citronstrimler til pynt. Pisk fløden let til skum
Hjemmelavet koldskålsmousse med mandel-kanelbund

Hjemmelavet koldskålsmousse med mandel-kanelbund

Denne skønne kombination er fantastisk til sommer, og en stor tradition for danskere. Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave min version på en sund koldskål - lavet med skyr og uden tilsat sukker, om til en herlig lille dessert, som kan serveres til gæster, der inviteres på sommermad
Pinacoladamousse

Pinacoladamousse

Har foretaget ændringer og tilføjelsertil opskriften. Det giver lidt mere "bid" til cremen. Stil på køl i minimun 8 timer - men gerne til dagen efter
Vanillemousse

Vanillemousse

Pisk æggeblommer og sukker til en luftig masse. Der piskes indtil cremen er tyk og luftig. Smelt husblassen i den varme creme, pisk til den er helt opløst

Hindbærmoussekage

Jeg tilsatte ekstra citronsaft, hvilket gjorde sig godt med hindbærrene, og hvilket var medvirkende til, at kagen var mere frisk og sommerlig
Hindbærmousse

Hindbærmousse

Tjaa, øhh, der skete det, at Føtex havde tilbud på piskefløde. Det var først da jeg kom hjem og stillede det i køleskabet, at det slog mig
Sund Chokolademousse med skyr !

Sund Chokolademousse med skyr !

I min version finder i ikke disse to ingredienser, men den intense chokoladesmag får i den grad lov, til at træde i karakter, og du vil hurtig opleve en mættet tilfredshed
Blåbær-hyldeblomst moussekage

Blåbær-hyldeblomst moussekage

Placer nu en mousseringtil, i en mindre strørrelse, med en plastikstrimmel. Flæk kagen når den er kold, og udstik bunde med en moussering

Blåbær moussekage

Lad kagen køle af til stuetemperatur. Pisk indtil hviderne er kolde igen. Pisk den kolde piskefløde i en stor skål indtil der er bløde toppe
Hindbærmoussekage

Hindbærmoussekage

dk - den så for lækker ud til ikke at prøve den. Kom puréen tilbagetil gryden og kom nu husblas i (Hæl vandet fra, som det har ligget i)
Rabarbermoussekage

Rabarbermoussekage

Tilsæt ægget, sammen med sukker. Tilsæt husblas og blend dem. Stil den på køl. Pisk fløden til skum, og vend den i