Æg, maizena, fløde, salt og peber piskes godt sammen og blandingen hældes over fyldet i tærtefadet. Den ubagte tærtebund stilles til side alt imens fyldet gøres klart
Det her er en ny og anderledes tærte, som jeg har lavet et par gange. Den smager virkelig fantastisk, men nu elsker jeg også chorizo i alle kombinationer
Mange forbinder pita med en omgang dåsetun, strimmel skinke og en omgang Thousand Island fra tube. Herhjemme er vi blevet helt vilde med pita, og serverer det faktisk også gerne, når vi får gæster
Tærten kan fyldesmed både friske og frosne bær. Lad tærtebunden køle let af imens fyldet laves. Fyld. Rul dejen ud mellem to stykker plastik (se hvordan jeg gjorde med marcipan til lagkagen og ellers kan dejen trykkes ud med fingrene i formen) og beklæd en smurt tærteformmed dejen
En galette er en slags fransk tærte, hvor du ikke behøver en tærteform. Det er nemt, og det betyder, at du kan lave dem i lige den størrelse, du vil have
Et stort tærtefad smøres og farsen fordeles over fadets bund og sider - ligesom en tærtedej. Vi havde fordelt dagene imellem os, så vi hver havde en maddag og de øvrige dage hjalp vi hinanden
Derfor blev de fyldtmed alverdens lækkerier og det var SÅ lækkert. Det var en umulig mission når vi havde trailer med, men med venlig trafik og en bil med hjemve satte jeg ham af foran hallen kl
Tilsæt olie og frossen/ frisk grønkål - er den frossen mos den da først fra hinanden med en gaffel. Fordelgrønsagsfyldet på pandekagerne og rul dem sammen
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.