Jeg har altid været vild med den, men synes slet ikke der er nok cookie dough i forhold til is. For nogle uger siden fik jeg en mindre åbenbaring og tænkte "Hvad hvis man putter det oven på en rigtig god brownie
Den her kage, som I får opskriften på lige om lidt, har jeg ikke lavet i mange år. Jeg kunne ikke huske opskriften, men en dag hvor jeg gik alle mine opskrifter i gennem, fandt jeg den… Endelig
Men det gik og jeg blev ok tilfreds med den. Som jeg også har fortalt før så er en af mine yndlingskager Amos chokoladekage – i ved den der blanding hvor der kun skal tilsættes vand og olie
Denne kage har jeg ikke bage i flere år, og så var det altså tiden til det i dag. Alle ingredienserne til fyldet blandes sammen i en gryde og hældes over kagen når den er kølet af
-) Denne kage skal også med til Andrés. Vend den nybagte bund ud på et sukkerstrøet bagepapir. Vi lavede den første gang på en arbejdslørdag på Friskolen, den er let at lave og smager rigtig godt, luftig og lækker
En af mine kolleger på jobbet vælger altid gulerodskagen, hvis der serveres to kager, (hvor af den ene er en gulerodskage) med ordene "Jeg kan lige så godt nuppe den sunde"
Min mor havde fyldt huset med damer, som forinden var blevet orienteret om, at frokosten ikke skulle være al for stor og fyldig, da eftermiddagen ville byde på rig mulighed for at fylde maven
Well grå er han stadig, da det er den naturlige farve, men ikke mere støv. Den smager bare af mere. Den blød søde karamel, salte knasende nødder og let bitterhed fra chokolden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.