Det er dejligt vejr udenfor, og det er ved at være rabarbersæson nu, og det skal jo fejres med en skøn og ikke mindst nem kage med rabarber, marcipan og hakkede mandler
Vi skal på udflugt med hele familien og der skal bruges en nem og praktisk kage som ikke sviner og er nem at spise uden teske så det blev en lækker rabarberkage i bradepande
Endnu en variation af en lækker kage med rabarber. Kagen er bikset hurtigt sammen - ud fra hvad jeg havde i køkkenskabet, og blev så god, at den fortjener at komme på madbloggen
Det er min favoritkage lige for tiden, og den har jeg lavet flere gange på det seneste. Den er bare så nem, og ingredienserne er ganske almindelige, som findes til dagligt i ethvert køkken, mens rabarberne kan købes - nu har vi da sæson for dem
Denne kage er altså så absolut min yndlingskage. Den har jeg bagt nærmest hvert forår og også flere gange resten af året, da den er lige god om man bruger friske rabarber eller rabarber, der har været frosne
Super lækker rabarberkage, hvor du får en fugtig tung sandkagebund, en lækker let syrlig midte af rabarberkompot, som er toppet af med et godt lag sød marengs
Der er ikke noget mere sommerligt end rabarberkage. Vi har sammensat denne skønne glutenfri rabarberkage, som består af en dejlig saftig bund, et lag af friske rabarber og et marengslåg til at slutte af
Eksotiske, krydrede blomkålsris. Udgivet den 19. august 2016 by Karen Engell Dalsgaard. Her i august er der lækre, friske, danske blomkål til en endda meget overkommelig pris
Eksotisk tomatsuppe (til fire sultne personer). Supper bør stå på menyen minst en gang i uken. Ikke bare er det sunt men man kan også få brukt opp matvarer som er «litt på hell»
Bland alle ingredienserne til salaten i en skål. Rist spidskommen og koriander i en tør pande – afkøl og rør krydderierne med creme fraiche salt, peber og mangochutney
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.