Med maven fuld af søde macarons, sniger følelsen af dyb tilfredshed og en lille snert af sejr sig ind på mig.
Det er nemlig langt om længe lykkedes, at fremtrylle en hel portion macarons der hverken krakelerede eller smuldrede, inden jeg overhovedet nåede at fylde dem.
De er så fine at jeg næsten ikke nænner at spise dem, men også kun næsten.
Fyldet består af hvid chokoladeganache med revet citronskal.
M. a. n. s. k. l. i. e. v. æ. r. b. g. f. o. t. u. d. m. c. H. h. -. 3. (. 1. 0. ). 7. 5. P. p. j. ,. S. å. ø. V. L. F. y. J. 4. /. D. 2. 9. 8. N. G. K. ". t l
(. 2. 0. s. a. m. e. n. l. g. t. k. r. ). D. å. f. i. p. ø. d. M. c. o. y. ,. u. T. b. v. h. J. æ. -. 3. P. 5. 6. 8. E. N. V. I. R. j. C. H. O. K. L. A. Ø. F. 1. 9. G. Y. B. S. 7. 4
H. j. e. m. l. a. v. t. c. h. o. k. d. r. n. s. I. g. b. i. f. å. p. F. y. 1. 0. ,. 7. %. 3. /. 4. ø. 2. 5. D. 8. æ. (. ). u. G. K. S. B. R. P. ½. -. N. T. 6. °. L. "
Har i dag bagt macarons der er blevet filmet til web-tv. -)MacaronCa. Pyha det har været en lang men sjov dag foran kameraetNu skal de nydes og jeg skal holde fri
Ja, den du ved nok, ikke. Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
Disse macarons er måske noget af det lækreste jeg nogensinde har bagt. I weekenden fik jeg endelig tid til at teste den lækre macaron bagemåtte som KicthenOne har været så søde at sende
-) Så hvis du endnu ikke har forsøgt dig ud i macaron bagningens mysterie, så kan jeg kun anbefale dig at komme i sving og denne kombination er virkelig smækker lækker
Og hvis du er bare halvt så glad for macarons, skipper skrå og hvid chokolade som jeg er, så bliver du simpelhen nødt til at gøre dig selv den tjeneste, at få kreeret disse basser i en hulens fart
Før de begynder at hæve i ovnen, skal du hurtigt åbne og lukke ovndøren to gange( det gør at fugtigheden der bliver dannet i ovnen forsvinder, og macaronsene forbliver "tørre")
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.