Svineskankenelige efter de er kommet ud af ovnen. Bland herefter eddike, tomarpure, fond og øli. Jeg kendteegentligikke det store tilsvineskankenindtil for et årstidsiden
Jeg har læst på nettet, og jeg fandt ud af, at man kan lave risengrødiovnen. Isidste uge tænkte jeg, at der må findesen lettere måde at lave risengrød på
Kom skankeneien stor gryde og hæld øllet ved. Der kan laves en sovs med øllet fra gryden. Altså tildig som inviterer gutterne over tilenaften med fodboldkamp, øl, playstationspil og et godt måltid
I går fikvi okseragout og jeg har aldrig prøvet at lave deniovnen før. Jeg synes ikkerigtig at sovsenden tyknede som der stod iopskriftenden skulle, så næste gang jeg laver denbliver det udenstanniol
Denne ret er let at lave da det hele skal laves iengryde. Retten er dog ikkesærligasiatisk da der skal bruges fuldkorns pasta, menhvis man vil gøre retten mere asiatisk kan pastaenudskiftes med nudler
Bank hver enkelskive flæsk lidt flad med en kødhammer eller en kagerulle. flæsk iskiver. Kom en frysepose uden på kødhammeren og den er meget nemmere at gøre rent
Opvarm olieniensautergryde. Smag til med salt og peber, og hæld det overskydende fedt fra. Tilsæt hakket oksekød og løg og steg til kødet begynder at brune
friskrosmarin, finthakketFjern grove sener og fedt. nakkefiletRub. Lav rubkrydderiet og massér det indi kødet, hvorefter det kommes ien frysepose, hvor luften presses ud og lukkes tæt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.