Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 10 Opskrifter
Mine Favoritter
Hvedebaguetter med italiensk hvedemel

Hvedebaguetter med italiensk hvedemel

D. e. t. r. j. o. n. g. a. m. l. k. s. i. f. h. å. d. ,. b. ø. v. u. J. B. y. R. G. p. æ. T. 0. -. N. (. I. ). M. S. Ø. V. 2. O. 1. 3. |. A. w. P. H. z. E. '. F. D g
Soda Bread

Soda Bread

Det her brød er perfekt til dem der ikke gider ælte og vente på at dejen hæver. Det er det mest simple brød man kan bage
Nem mad, der smager!

Nem mad, der smager!

Mine tanker er min styrke. Jeg får jo stadig det, jeg skal bruge qua alle mine grøntsager og m. Idenditets forældelse
Italienske brød

Italienske brød

Fordej. 160 g italiensk hvedemel1 dl vand20 g gærGærne opløses i vandet og melet køres i med en håndmixer med dejkroge-dejen stilles i køleskab i en skål dækket til med film
Verdens bedste brød i en gryde*

Verdens bedste brød i en gryde*

7 1/2 dl. vand (51/2 dl. )6 dl. grovmel (4 dl. )8 dl. hvedemel (6 dl. )3 tsk. havsalt (2 tsk. )8 g. gær (5 g. )evt. kerner efter egen valg
Bernaise – Også For Dummies!

Bernaise – Også For Dummies!

Der er virkelig INTET som en hjemmelavet Bernaise. Faktisk er det slet ikke så svært at lave Bernaise sauce, som man lige går og tror
Syltede rødløg

Syltede rødløg

Jeg er i fuld gang med at få fylde alle de glad vi har til overs med alt muligt dejligt - i dag blandt andet syltede rødløg, hyldeblomsteddike og råsyltede rabarber
"En pølse med brød tak"

"En pølse med brød tak"

Jeg har vænnet mig til de meget gode, tyske pølser og serverer gerne en pølse i ny og næ, og hvis brødet er hjemmebagt, er det jo nærmest en delikatesse