Når anden er færdig hældes fonden forsigtigt op i et bæger og stilles på køl lidt indtil fedtet begynder at samle sig på toppen -så kan man nemt få fat i fonden nede under til at lave sovs af Men gem endelig fedtet – man ved jo aldrig hvornår man får lyst til at lave cassoulet
Cassoulet er en genial rett som kombinerer and , svin og pølser på en fantastisk måte. Denne retten er på ingen måte en ekte Cassoulet, men den inneholder i det minste bønner, et snev av fugl ( kyllingkraft) og pølser og den lages med gryte i ovnen utover det er det ingen likheter
For at vi ikke skulle blive alt for rødkindede alt for hurtigt, var der bikset en fantastisk velsmagende portion cassoulet sammen med hele tre forskellige slags pølse
Man kan sagtens lave en stor portion, fryse ned i mindre enheder og så enten spise rettet som den er, eller bruge den som fundament for andre gode retter – fx cassoulet, eller blot sammen med en god pølse, kotelet eller kylling – det er kun fantasien og budgettet der sætter grænser
Mandag Rester fra søndagen i uge 13 Tirsdag Ej mad på matriklen Onsdag Sandwich med grillet halloumi, auberginer og squash Torsdag Hvidvinsdampet laks med frisk pasta og citronsauce Fredag Bygotto med østershatte, hvidvin og røget bacon Lørdag Cassoulet Søndag Rester fra lørdagen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.