Kjøttboller med kartoffelmos og flødesovs
Livet i Rebelsig
Livet i Rebelsig
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 26 kødboller
  • 500 g. hakket kalv og svin
  • 1 dl rasp
  • 1½ dl. mælk
  • ½ dl. piskefløde
  • 1 tsk løgpulver (købt ved T.I. Krydderier)
  • 1 æg
  • 1 spsk sennep
  • ½ tsk. revet muskatnød
  • Salt og peber
  • ½ tsk. rørsukker
  • Margarine til stegning
  • Mel
  • 2½ dl. mælk
  • ½ dl. piskefløde
  • Salt og peber
  • 1 grøntsagsbouillion-terning
  • Kulør

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.