Mine Favoritter

Mine Favoritter

Mine Favoritter
Kalvehjerte gryde med rodfrugter

Kalvehjerte gryde med rodfrugter

Ifølge Camilla Plum kan man skære kalvelever i skiver, og stege det som engelsk bøf i ca 5 min, også er det mørt

Oksekød med kartoffelmos i fad

Hakket oksekød med champignon, paprika, tomatketchup, løg, tomatpure og mælkMUMS. 4 Bogstaver, 1 ord der siger alt om denne skønne ret
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletter i fad er ikke noget jeg har spist meget af i mit liv, da det sådan set vist aldrig er blevet serveret i mit barndomshjem
Stroganoff

Stroganoff

Nogen gange synes jeg det er vildt hyggeligt med mad der smager lidt mere “gammel-dansk”, som f. eks. stroganoff

Brændende kærlighed

n gammel kending i nye klæder. Normalt bruger vi et æble i stedet for aubergine, og det smager også herligt

Cremet og mør oksegryde

Rengør grønsagerne. Skær løgene i smalle både, gulerødderne i tykke mønter og champignonerne i tykke skiver

Gryderet med oksekød

Alt i én gryde – eller næsten i hvert fald. “Tøm køleskabet” kunne vi også kalde den. Retten kan selvfølgelig også serveres med kartoffelmos
Bankekød

Bankekød

Den gode, gammelkendte ret med kartoffelmos og en velsmagende sovs. Det tager lidt tid at lave, men det passer jo sig selv det meste af tiden