* lad det hele stå lidt og lad det koges ind mandlerne (vær tålmodig, det kan betale sig). * når sukkerlaget er begyndt at smuldrer, skue eventuelt mere ned og vend mandlerne til de er karamelliserede og de er færdige
For lidt siden faldt jeg over denne smukke og voldsomt lækre opskrift hos Apartment 34. Det er lige før, at det kun er tidspunktet på aftenen, som forhindrer mig i at smutte ned og handle ind
Man kan riste mandler i uendelige forskellige smage - hvis man nøjes med bare at riste dem i soya bliver de også vildt lækre, og så kan jeg anbefale at bruge cashewnødder til det også
Citroncreme med passionsfrugt og mandlerGiver 6 styk70 g rørsukkerRevet skal fra 1 citron4 æg50 g mandelmel250 ml creme fraiche 18% eller græsk yoghurt250 ml kokosmælk (rystet grundigt)60 ml citronsaft1 passionsfrugt (kan undlades)PyntRistede mandelflagerMere passionsfrugt eller tørret havtornHvid chokoladeFlormelis1
Rør æggeblommer, kvark, margarine, sukker, vanilje, citronskal og mandler sammen. 50 g margarine5 spsk sukker1 tsk vanilje350 g kvark 1%3 æg50 g smuttede, grofthakkede mandlerskal af 1 øko citron Hæld mel, bagepulver og margarine i en røreskål, eller foodprocessor og rør det til en grynes masse
Alle slags nødder kan bruges, men disse minder mig lidt om brændte mandler. Mandlerne kommes i blandingen, og det hele vendes godt, så alle mandlerne er smurt ind
Morgenmad er og bliver mit yndlingsmåltid. Især når jeg har tid til at kræse lidt for den. Pandekager er altid en vinder, men jeg kan nu godt lide, når min morgenmad også er sund og mættende
5 Responsesso far. Dorte wedege siger. 20. maj 2014 kl. 09. 59. Lavede denne kage til fødselsdag. HELT fantastisk… Bestemt ikke sidste gang den skal laves
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.