Nytårsaften - Mousse af hvid chokolade og safron, på chokoladebund. Gelé af jordbær og tonkabønner.
Gourmet Diner
Gourmet Diner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Mousse
  • 175 G. Hvid chokolade
  • 3 dl Creme fraiche
  • 3 dl Piskefløde
  • 1 knivspids Safran
  • 5 blade Husblad
  • 1 lille tsk. Vaniljesukker
  • 20 G. Flormelis
  •  
  • Gelé og Couli
  • 300 G. Jordbær
  • 100 G. Sukker
  • 1-2 stk Tonkabønner (efter størrelse)
  • 3 blade Husblas
  •  
  • Chokoladebund
  • 175 gram Mørk chokolade 60 %
  • 100 gram Smør
  • 2 stk Æg (efter størrelse)
  • 125 gram Sukker
  • ½ tsk. Vaniljesukker
  • 25 gram Mel
  • Valnødder
  • 3 stk Tørrede figner
  • 3 stk Dadler
  • Citronmelisse
  • 100 G. Marcipan
  • 2 ) 1½ dl fløde piskes sammen med vaniljesukker og flormelis, til let flødeskum.
  • Vendes forsigtigt i den afkølede chokolademasse.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.