Opskrift. Bund 1 – Mørdej100 g smør80 g flormelis1 nip salt200 g mel2 æggeblommer2 spsk koldt vandBund 2 – Mazarinmasse150 g marcipan150 g rørsukker100 g blødt smør2 æg50 g melVanillecreme2 æg30 g maizenamelkorn + stang af ½ vanillestang½ l sødmælk (jeg brugt lidt af piskefløden, samt skummetmælk)75 g rørsukker(hvis du står og skal lave en hurtig kage, kan der også bruges kagecreme)Desuden100 g mørk chokolade1 dl piskefløde500 g friske jordbær1 glas ribsgele FremgangsmådeTil mørdejen æltes smør, salt og sukker sammen og rør så melet og æggeblommerne i
S. å. e. r. d. m. t. i. l. b. h. ø. p. o. g. a. T. s. n. k. f. J. j. M. u. D. ,. v. y. -. æ. c. z. I. H. P. 5. ½. 1. (. ). G. Æ. &. *. K. V. W. 3. 0. x. C. F. "
Pulled pork mega lækkert , skulle hygge efter 8 uger på madlog med grønne prikker , men jeg kunne slet ikke spise så meget som forventet , så fik ikke nogen rød prik og det var jo fedt