½ mellemstorvandmelon. En af de salater jeg har lavet meget her i påsken - den er dejlig frisk og sammensætningen af melon og fetaost er bare en af mine yndlings sammensætninger
Samtidig laves der forskellige salatvariationer over eksempelvis den italienske ret vitello tonnato (kalvekød med tunsauce) og den spanske mandelsuppe ajo blanco
Skummet på toppen fjernes forsigtigt med en ske. Og a pro pros det med at drikke melon. Sidste år spiste (og drak) jeg utrolig meget honning melon, men i år er jeg lidt mere forfalden til vandmelonen
4 skiver vandmelon 1 banan lidt gulerodjuice (færdiglavet) Fremgangsmåde. Skær nogle skiver af vandmelonen og fjern kernerne hvis melonen …Continue reading » 4 skiver vandmelon
Hvis du bruger frosne bær, skal du her starte med at tage bærrene ud af fryseren, og lade dem tø op. Stil igen kagen i køleskabet et par timer, så bærtoppingen stivner
D. e. t. r. b. l. v. i. n. d. s. a. ,. p. g. K. k. æ. 2. f. o. 3. (. 1. ø. u. c. ). 0. m. h. 6. =. L. S. -. 4. 5. B. M. x. y. j. å. /. H. G. ½. Q. U. 8. O. E. T
Hvis du har lidt rester af den vandmelon, som du serverede i skiver til gæsterne, og ikke helt ved hvad du skal gøre med dem, så smid dem for guds skyld ikke ud
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.