Bagværk

Bagværk

  • 5 Opskrifter
Italienske grovboller

Italienske grovboller

Her er en god opskrift på lækre, luftige italienske grovboller. De er fulde af god smag og vil passe både til fødselsdagsbordet med smør og syltetøj, frokosten med pålæg eller som sandwich
Grovboller med rug og græskarkerner

Grovboller med rug og græskarkerner

D. a. j. e. g. p. å. t. i. d. s. u. n. k. l. b. r. o. m. -. f. ,. æ. v. h. ø. H. E. B. c. G. T. I. 2. 1. 5. 0. /. y. S. L. 8. (. 6. ). +. ½. J. N. F. O. K. x. 3. ". #. 9
Græskarrugbrød uden surdej

Græskarrugbrød uden surdej

- men det bliver man da bare gladere afEller hvad. I hvert fald kan man glæde sig over, at man ikke behøver vente på en surdej, men at man istedet kan få rugbrød 90 minutter efter man først fik lyst til det

Pølsehorn

Til 15 stk200 g smør50 g gær5 dl mælk - fx kærnemælk1 tsk salt900 g hvedemel15 pølsehornspølser, almindelige pølser eller kylling/kalkunpølserAlle de tørre ingredienser blandes i en skål
Boller med grahamsmel og gulerod

Boller med grahamsmel og gulerod

Så er det igen tid til at blogge lidt. Jeg skulle bage nogle boller til en brunch, og havde forleden fundet en pakke grahamsmel på tilbud, derfor blev det til boller med grahamsmel