Normalt vil jeg servere hønsiaspargesi tarteletskaller, men da jeg ikke har fået eksperimenteret med dette endnu, blev det spist med agurke- og tomatskiver
Smid resten ud (eller giv det tildinehøns). Åbn aspargeserne og hæld aspargesvandeti suppen. Når jeg skriver mormor her, så er det min mor - mine døtres mormor
Den overskydende suppevæske smages til med salt og fryses ned til en lækker hønsekødssuppe. Da det ikke er sæson for friskeasparges, har jeg benyttet mig af dåse udgaven
-. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. d. a. g. b. l. e. v. r. k. o. t. s. u. p. å. n. y. ,. ø. N. j. f. M. D. c. 1. ½. 2. m. . T. K. 5. 0. h. æ. S. /. V. ). g
det meste af en dåse aspargessnitter. Efter det gode sommervejr er kommet tilbage, så blev det til at der skulle grilles nogle kyllinger på roterende spyd
Anret tallerkner med grilledehvide og grønne asparges. En hurtig og nem sommerret. Pensl dem med olie. Rør grov sennep sammen med honning og hvidbalsamico
Træk bladene af rosmarin- og timiankvistene og fordel dem over dejen. Opskriften er tyvstjålet fra bogen Meyers Bageri, men er så god og nem, at den også skal deles her
Grillasparges på en grillpandetil de er al dente. Dette er en helt fantastiskopskrift nu hvor vi er kommet sommeren i møde, det er en dejligt cremet salat der stort set passer til det meste, men er også helt fantastisk som tilbehørtil sommerens grillmad
Ikkesærlig macho, jeg ved det godt. Men i en verden, hvor salater og grøntsager er det nye sort og kartofler og brød er lige så forbudt som tobak, er det sgu nødvendigt at prøve at piftetingenelidt op og tilføre noget god smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.