Marcipanstænger og kanelstænger
Olgas
Olgas
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 kager til 10 - ca. 20 stykker
  • Dej
  • 1 dl mælk
  • 50 g gær
  • 100 g blødt smør
  • 1 æg
  • 1 spsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • 300 g hvedemel (ca. 5 dl)
  • Creme
  • 3 æggeblommer
  • 3 spsk sukker
  • 1½ spsk majsstivelse , fx maizena
  • korn fra 1 stang vanille eller 1 tsk vanillesukker
  • 2¼ dl mælk
  • 200 g groftrevet marcipan
  • Remonce til marcipanstang
  • 50 g smør
  • 50 g sukker
  • 1 tsk vanille
  • Remonce til kanelstang
  • 100 g smør
  • 100 g brun farin
  • 1 spsk kanel

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.