D. e. h. r. k. n. æ. b. ø. d. u. a. l. m. i. g. t. F. y. s. o. v. -. ). S. p. K. O. å. f. c. E. 2. ,. ". G. (. 1. 3. 5. I. 0. j. H. T. C. R. B. L. 8. /. N. P. 7. 4. 9. 6
Jeg har altid troet at glutenfrie brød og boller var sådan noget tørt og kedeligt noget, men jeg har til min store overraskelse fundet ud af at der findes mange lækre alternativer til mit elskede hvedebrød
Ja. titlen lyder jo så vældig, og ligeså er kagen. Dette er min helt egen opskrift på en dejlig og forholdsvis sund kage uden gluten (og mælk naturligvis)
Denne lækre intense kage spækfuld med hasselnødder og stor-rig på chokolade lavede jeg i dag og tog med hjem til min kære veninde som havde inviteret til kæmpe iftar, med masser af lækker mad
Denne opskrift kommer fra Coops hjemmeside "viskalspise. dk". Den reddede vores dessert i dag. Havde ikke lige fået planlagt nogen dessert og butikkerne er lukket pga
Altid søde og rare HKBT delte denne opskrift i et kageforum. o) Faldt tilfældigvis lige over denne opskrift med TUC-kiks, som jeg "med-det-vuns" var nød til at afprøve
Min mor havde i forrige uge fødselsdag, og i den anledning holdt vi selvfølgelig en hyggelig lille kom-sammen for hende med dertil hørende kaffe og kage
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Lækre sprøde knækbrød, som smager lige godt både med og uden pålæg, som et godt mellemmåltid. 1 dl havregryn1 dl solsikkefrø1dl hørfrø1 dl græskarkerner1 dl sesamfrø2 dl vand1 ¼ dl olie3 dl mel1 tsk bagepulver1 tsk saltRør alle ingredienser sammen i en skål
Sidste weekend var min skønne barndomsveninde og hendes familie på besøg hjemme på Falster. De bor til dagligt på Fyn og derfor ses vi ikke ret tit, men når det sker, så er det også bare ekstra hyggeligt med dybe snakke og god mad
3æg150 g sukker30 g mel glutenfri60 g kartoffelmel1 tsk bagepulverTænd ovnen på 200 grader. Smør lagkageformene (portionen passer til to bunde i forme på 26 cm) og klip bagepapir ud så det passer til bunden
S. å. k. o. m. e. r. n. d. l. i. g. p. s. f. t. j. h. a. u. æ. v. ,. b. J. ø. c. x. -. O. y. D. F. 1. 0. %. I. (. 4. 2. ). 5. K. B. Æ. E. R. 3. *. 7. 8. ". l
H. e. r. n. o. p. s. k. i. f. t. å. b. l. u. d. g. ,. m. j. h. a. y. v. /. w. (. ). -. æ. J. ". D. ø. M. I. c. 1. 6. 5. U. S. K. 2. 0. z. 7. 8. F. L. Æ. R. 3. B. 4. P