Den her opskrift har jeg fået fra min svigermor. Det er dejlige sprøde chipsagtige snacks som kan spises til enhver lejlighed1 dl havregryn1 dl sesamfrø1 dl hørfrø1 dl solsikkekerner1 dl græskarkerner1 tsk bagepulver3½ dl mel - noget kan erstattes med grovere mel, hvis man har lyst1,25 dl olie2 dl vand2½ tsk saltAlle ingredienser blandes sammen i en skål - jeg rørte dem sammen med røremaskinen på dejkroge
H. a. r. b. g. t. e. n. l. i. p. o. u. d. s. h. f. ,. å. v. y. D. m. k. j. æ. O. N. w. q. -. ø. ). G. (. 1. 2. 4. 5. 0. 3. +. ½. 6. L. c. R. M. P. T. S. V. B. J. E
Opskriften er jeg blevet inspireret af på Saesonforgodsmag. dk - der var dog bacon i salaten, men det synes jeg ikke behøvede til i denne omgang - men det kan man jo altid tilsætte
Du kender det godt… lysten. Trangen. Sulten efter noget, hmm, noget lækkert, bare en lille snack. Du går på opdagelse i køkkenet og finder en pose chips, som du har købt i et svagt øjeblik