Smagen er sød, og den bliver blød som smør, når den er bagt (deraf navnet går jeg ud fra). I går smagte jeg for første gang i mit liv butternutsquash, og jeg blev meget overrasket
B. u. t. e. r. n. S. q. a. s. h. v. i. l. g. æ. k. m. d. ø. ,. D. o. f. b. C. A. E. -. y. p. å. j. H. é. J. M. R. c. (. 4. ). [. L. ]. 1. 2. 5. 3. 0. /. O. '. ½. 7. T. I. ". U. V. N
En “steg” afbutternutsquash fyldt med linser, valnødder og skønne krydderier. Af. Et grønt indslag til julebordet eller blot til at servere her i vintermånederne, hvor butternutsquash er i sæson
Det er en opskrift, jeg har viderudviklet fra en opskrift, jeg fandt på nettet – mange af de ingredienser, The Healthy Foodie havde brugt i sin ret, havde jeg nemlig ikke, så opskriften blev noget anderledes end den originale
Det er blevet sæson for de danske rodfrugter samt butternutsquash, så her får du en lækker og kalorielet ret, som mætter utrolig godt, til de kolde aftener
En lækker farverig suppe med masser af næring og grøntsager. Opskriften er delt på vegne af Jane Pedersen og Cecilie Sofie Svensson som har udgivet bogen “En kop nærende BONE BROTH”
Skær butternutsquash i både og anret i siden af to tallerkener. Aftensmad fuld af årstidens velsmag. Læg butternutsquash i et ovnfast fad og dryp med olivenolie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.