H. v. i. s. d. u. h. a. r. l. æ. t. m. e. p. å. b. o. g. n. y. k. ,. j. f. ø. J. 2. N. S. D. 5. (. ). R. M. L. c. P. I. 3. 1. 4. 0. /. U. K. *. ½. -. B. 6. °. C. T. V. +. E. A. G. w. ". 7. i l
M. a. n. g. l. e. r. d. u. o. å. i. m. t. S. v. ,. h. s. b. k. æ. y. f. p. I. j. 1. 0. 5. E. (. ø. ). F. #. 6. N. -. J. P. K. L. /. x. 2. 3. G. c. T. H. 4. 7. B. C. D. 8. 9. Æ. *. V. g
Den sunde luksusmorgenmad. Ulempen er dog også til at få øje på, for jeg har meget nemt ved at udsætte min morgenmad, fordi jeg er mere fristet til at sætte mig ved tasterne og komme i sving
Der hvor jeg fortalte om den hyggelige dag i køkkenet med en masse bloggerpiger, hvor vi skulle lave leverpostejsmadder med eget twist OG en video-produktion
Det vil du ikke fortryde. måske snarere tænke "hvorfor først nu". Saltmandler. Snacks - pre dinner appetizer - feinschmeckeren - jo, de fungerer til enhver anledning - De er nemlig bare lækre
I sidste uge hos WW var temaet morgenmad. Så det blev så min morgenmad i dag. Jeg har det lidt sådan med min morgenmad at jeg spiser det samme, men kun i en afgrænset periode
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Herefter fordeles saucen over den kolde kage, og den kan serveres når chokoladen er lidt mere fast. Dette må ikke betragtes som en klage for det er jo skønt at vejret endelig arter sig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.