Lav din egen tomatsauce og giv den tid tilat stå og få masser af smag. Her har jeg frisk tomat, marinerede artiskokhjerter, ananas (her i økovariant fra glas, men kun fordi jeg ikke kunne få en frisk i mit supermarked), rødløg, rød peber og sorte oliven
Det vil jeg til gengæld anbefale at prøve, hvis du en dag får muligheden. Olivenolie har ikke godt af lys og varme – den bliver hurtigere harsk, når den får lys, derfor beskytter de mørke flasker, og der er større sandsynlighed for, at olien ikke er ødelagt af tiden på hylden i butikken, hvor den er udsat for masser af lys
Vores økonomi var ikke til spisning ude sidste år, men i år skal vi altså både prøve at spise på BioMio i Kødbyen, Soupanatural i Pisserenden og Madmanifesten på Amager
Pizza er perfekt fastfood i en travl hverdag og en god måde til, atfå brugt sine rester. Det er bare en masse krydderurter som blendes med salt, hvidløg og olie indtil du får den rette konsistens
Men der er altid nyt og spændende at lade sig inspirere af – og de kan altså noget, de tyskere, blandt andet når det kommer til smarte og finurlige – og prisvenlige – ting til husholdningen
S. y. n. e. s. d. u. o. g. å. ,. t. r. l. i. a. f. j. h. v. P. k. m. H. æ. p. I. 1. 0. b. D. 2. ½. J. ø. ). -. /. K. E. L. w. C. A. R. B. (. N. F. ". 3. x. c. M. W. G. 4. 5. V. 6. U. 7. 8. 9. =. O. #. z
h. a. l. s. r. ø. J. e. g. d. i. n. t. o. k. u. b. v. L. m. (. f. 3. 8. 1. 0. ). H. j. P. å. p. F. M. 5. S. 2. c. 4. -. *. ,. 6. 7. 9. G. T. I. æ. y. E
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.