Bag postejen ved 180 grader i ½ time. Det der er særligt lækkert ved denne ret, er de bløde stykker af grøntsager kombineret med den knasende overflade, sammen med smagen af ost
Det hele blandes med æg, fløde og salt og bages i en smurt form ved 180 grader i 20 minutterØnsker du at postejen skal smage af mere end mandler, så tilsæt ½ chili finthakket til løget når det steger på panden eller 2 spsk
Måske store ord for sådan en lille postej – men det passer. Det har altid været super nemt, praktisk og hurtigt at smøre en god postej på brødet i et snuptag til en hurtig madpakke
En voksende del af befolkningen vælger dog i disse år andre og mere kærlige former for ernæring, men det fjerner ikke det faktum, at trangen til frikadeller, leverpostej og andre kødretter, vi har spist i generationer, er lagret dybt i vore celler
Men de kan også erstatte en frikadelle eller en postej i en hovedret. muffins m squash og gulerod. Vi kender mest muffins som en slags “kage” – eller i al fald noget med sukker i
Mit bud på julemiddagen er en traditionel paté eller postej. Men det er jo ikke hugget i runer, at det skal være noget med steg eller postej eller paté
Leder man efter et alternativ til leverpostej, er dette et godt bud, synes jeg. Denne postej indeholder blandt andet masser af gode proteiner og fedtstoffer, den smager godt (
Oftest laver jeg dog ikke så mange ad gangen, når jeg smører smørrebrød, da der skal være lidt af hvert, og de stykker, der bliver spist flest af, oftest er leverpostej med bacon og flæskestegsmaden
Der er sikkert nogle der synes, at bønnepostej ikke kan kaldes for rigtig mad. Man bestemmer jo selv hvad man vil lave sin postej af og hvordan man vil smage den til
En meget hurtig, lækker og let postej er denne lynpostej. Opskrift Lynpostej. Kom lynpostejen i en ren beholder med tætsluttende låg… vupti, pålæg til de næste dage
Det er et dejligt dip eller tilbehør til frikadeller, postejer og lign. _________________________________________________________________________________________________________________________________________
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.