Her til aften skulle jeg prøve noget jeg ikke har lavet før - mexicanske quesidillas. De blev rigtig gode og skal helt sikkert laves igen en anden gang
Ingredienser. 4 store tortillas1 optøet kylling ca 12-1400 g1 glas Chili (styrke efter eget valg)8 dl Cheasy frâiche 9%200 g revet mozzarella4 dl ris1 lille løg½ dl olivenolie1 spsk
W. e. k. n. d. s. t. å. r. f. o. ø. ,. g. h. i. u. m. æ. v. a. l. b. y. p. J. j. -. D. w. H. M. O. T. ". c. G. F. Q. A. L. S. B. (. 4. ). K. &. 1. 2. 8. 0. 5. 3. 6. %. x. V. Æ. R. g g
Du skal bruge. 3 små løg4 fed hvidløg3 store gulerødder4 dåser flåede tomater1 dåse majs (svarer til 250-300 g)ca 10 dl udblødte og kogte røde kidney bønner2 dl jasmin ris (eller andre hvide ris)2 bouillonterninger med grønsags smag5 tsk chiliflager (gerne mere hvis du kan lide det stærkt)3-4 tsk paprikasalt og peberolivenolie til stegningtortillachips Sådan gør du
Her kommer en klassiker, som virker hver gang. Det er et hit uanset hvem jeg præsenterer det for, og man kan give dem det personlige twist ved at variere lidt fra grundopskriften
S. o. m. l. v. e. t. r. j. g. i. b. a. d. n. p. s. k. f. å. w. ,. J. y. u. c. D. h. æ. ø. H. M. z. ). O. (. C. 2. 3. 5. 0. 1. 4. ½. T. /. F. -. L. P. V. K. B. é. N. ) l
P. y. h. a. J. e. g. r. s. å. m. æ. t. ,. j. k. n. p. o. d. ø. V. i. b. l. v. f. c. u. D. M. E. O. B. -. L. z. I. '. H. K. (. ). T. G. A. F. R. S. C. /. 5. 1. 2. ½. 8. 6. 3. 7. 4. 0. 9. N. Æ. . U
Jeg fandt denne opskrift i en af mine Netto-kogebøger, og det så vildt lækkert ud. Retten er velkrydret uden at være stærk, og uanset hvor en oksesteak tilberedes, så føler jeg mig altså lidt forkælet, når jeg spiser den til aftensmad
I. s. i. d. t. e. u. g. f. k. v. a. p. r. ø. n. ,. j. h. å. o. l. m. E. c. /. æ. y. b. w. S. F. J. (. C. ). q. A. K. 2. T. G. R. H. ½. P. 1. 5. %. M. -. é. B. V. D. O. 9. 0. N. ) g
Så blev det nytårsaften, og jeg har lavet tun mousse, som jeg skal have med til forret. Jeg får dog ikke tid til at skrive om den idag, så i stedet må I nøjes med denne lækre "dagen derpå" ret, til imorgen
U. g. e. n. s. t. m. a. J. o. r. d. b. æ. w. p. K. i. k. y. u. l. j. v. ,. S. ø. f. å. h. z. c. O. B. -. R. C. F. H. 2. I. 8. 0. ½. 1. 5. 4. (. ). 3. V. 6
J. e. g. h. a. v. d. n. t. l. i. æ. k. ,. j. m. o. p. s. r. f. b. u. å. y. ). D. ø. C. I. B. x. O. S. G. 2. w. q. (. 6. 1. 4. c. H. '. 3. R. L. -. V. N. M. ) g
Ikke altid til lige delt begejstring hos mine mandlige kolleger, selvom jeg nu vælger at tro, at det er kærligt ment, når de øffer over de lækre grønne retter de også kan vælge i mellem