D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
Jeg havde ellers lavet en aftale med mig selv om, at der ingen søde sager var før weekenden - men så var det, at jeg fandt en opskrift på en æblekage, som meget belejligt kunne bruges til at udrydde et par æbler ude i køkkenet, og så har jeg ikke kunnet tænke på andet resten af dagen
Kom melet op i æggemassen sammen med olie ogyoghurt -og rør kun lige til dejen er ensartet. Jeg ændrede eller lidt i opskriften, da der efter min mening altid er alt for meget sukker og fedt i de amerikanske opskrifter, og så skal der altså kanel på æblestykkerne i mine kager
Varm æblekage. Server med Creme fraiche. Udfra at retten skal indeholde æbler, æg, sukker, mel/gryn, fedtstof og portions størrelsen bliver jo derefter
Så var det jeg kom i tanke om den lækre æblekagemed kanel og smuldredej. Den duft der breder sig mens kagen er i ovnen er himmelsk, og tænk at blive budt velkommen til den herligst duft af kanel ogæblekage
Æblesæsonen er jo over os, så jeg leder med lys og lygte efter måde at få brugt æblerne på. Opskriften fandt jeg i det nyeste "Sæson for god smag", som kan får gratis i flere butikker og findes på nettet
En anden form, der er utrolig populær og velsmagende er æblekagemed smuldredej. Æbletærter, æblekagemed smuldredej, æblekager i formkager – alle sammen bagt
Bland mandelmel med vanilje og salt. Skræl æblerne, fjern kærnehuset og skær dem i tynde både. Fjern sten fra dadlerne og blend dem sammen med margarine/kokosolie og mandelmel til en blød masse
Jeg har prøvet flere opskrifter, men denne er jeg landet i – jeg udskifter nogle gange melet til glutenfri mel, men denne opskrift i dag er altså med ølandshvede, som sagtens kan erstattes med almindelig hvedemel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.