Rør æg og mælk i smørblandingen. Bland hvedemel, appelsinskal og Brunt Bagepulver i en skål. Bland melblandingen i dejen, og kom den i en smurt springform
I videoen pisker jeg sammen med hånden, og der bliver det bare til en gul tung smørcreme. Pisker du med maskine kan du får den næsten helt hvid og luftig
Og så er det ellers med at tømme skabene for slik til pynt. Lim siderne sammen med glasur. Så jeg brugte en familie opskrift, som gav nogle meget holdbare huse (tabte en væg til huset på gulvet, og den overlevede) Og de smager utroligt nok også godt
Jeg bagte den kun fordi den er pæn og jeg ville se om den kunne laves med hindbærsaft som farve. Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande smørcremenmed lige så meget kagecreme
I. å. r. h. a. j. e. g. f. o. ø. s. t. n. p. v. b. i. k. J. l. u. C. M. y. S. m. ,. d. æ. H. F. 5. 0. V. 4. -. Æ. G. x. 1. B. D. (. ). 2. c. K. R. 6. 3. ". A. '. 8. –. P. T. N. O. /. w. #. U. f g
Eller flækket til to lag medsmørcreme, abrikosmarmelade, lemoncurd eller andet godt i mellem. Rør mel, krydderier, natron og Fiber Husk sammen og pisk det i dejen sammen med rismælken
Æggeblommerne piskes med sukkeret og den smeltede honning (den må ikke nå at koge. med tivolikrymmel. Nu har jeg forsøgt at lave denne julekage selv og her er resultatet
Hvis der er nogen, der kender Thehuset Perchs "stærkt vanedannende" honningbomber - som ellers var i høj kurs før dén søndag - så kan de slet, slet ikke konkurrere med Evas honningkage
En opsmøring af ydersiden af kagen sikrer dels, at mousser og cremer brugt som fyld ikke kommer i kontakt med fondanten eller marcipanen, kagen er overtrukket med, men også at denne har et jævnt underlag, så det er nemmere, at undgå buler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.