sunde + sprødeBØNNEFRITTER. Og det er bare ganske enkelt en pose frosne bønner, lidt god olie og salt, og vupti en halv time senere er der sprøde, lækre bønnefritter, der passer som tilbehør til stort set alle retter
Jeg plejer at skære midten af agurken væk, da det godt kan gøre "salaten" lidt våd. Det behøver ikke tage lang i køkkenet at lave noget lækkert mad til familien
Jeg vil glæde mig til en rigtig dejlig grillaften, og den kommende grillsæson som må være lige på trapperne, be’be’ og please - hvor den stærke variant af ajvar helt sikkert vil få plads som et af mine favorittilbehør til min grillede hakkebøf eller steak
Du vil egentlig sagtens kunne tilsætte og give dellerne diteget præg med andre former for krydringer eller nødder/kerner, og så fungerer de rigtig godt som tilbehør til eller i stedet for kød – fx i hjemmebagte pitabrød, fladbrød eller med en god salat til
u. u. u. u. u. u. u. u. u. u. u. u. u. u. u. u. u. u. u. u. u. M. m. s. d. i. e. h. r. y. l. b. a. t. p. æ. k. n. v. ,. c. o. g. å. ø. P. f. I. E. F. D. (. 6. ). 5. 0. 1. 2. 8. %. S. R. j. 3. B. 4. K. r l
Hæld det op i en skål, og bland det med kakao, vaniljepulver, bagepulver og salt. Blend herefter dadler, bananer og æg sammen, og rør det i de tørre ingredienser
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Synes godt om dette
Det er en velsmagende og cremet dip med en dejlig smag af citron, purløg og et strejf af hvidløg. Bønner betragtes ofte som kedelig helsefood, men hvidebønner er slet ikke så triste og tørre når du tilbereder dem rigtigt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.