I. m. a. r. t. s. b. g. e. j. d. h. f. n. i. k. p. ø. l. o. D. u. æ. J. v. å. ,. H. S. y. c. B. C. ). K. P. (. 1. 2. 5. 0. ½. +. 3. L. 6. T. /. R. Æ. 4. G. O. N. V. w. -. M. z. U. |. F. A
Her får i så opskriften. Kom en pølse på hver trekant og rul til pølsehorn. Lig den på en bageplade med spidsen fra trekanten ned af så de ikke går op igen
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Og nej, pølsehornene er ikke på nogle måder sunde, men for pokker hvor smager de bare godt, og med disse lidt alternative farver, vil alle børn (og voksne) da elske pølsehorn mere end i forvejen
U. g. e. n. s. t. m. a. F. f. o. d. i. r. k. l. æ. P. ø. h. b. v. ,. y. M. I. p. c. D. u. J. å. ". K. O. 1. 6. j. 2. 5. ½. 0. 4. %. R. Æ. H. 3. (. x. ). L. B
Opskriftpåpølsehorn. Læg pølsehornene med sammenføjningen nedad på bageplader – der skal nok to styks til – beklædt med bagepapir, og pensl dem med vand
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Opskriften skriver jeg lidt på slum, netop fordi du kan bruge så meget forskelligt
Pølsehorn er og blive bare et hit, og det har det altid været i min verden – især på madpakken. Min søndag stod i familien tegn, og de nyder godt af at smage på mine lækkerier, når jeg går i selvsving i køkkenet
F. o. r. l. e. d. n. a. g. b. s. t. m. v. i. f. p. ø. h. u. J. k. å. A. y. D. j. c. 4. H. æ. 1. 2. V. 6. U. I. 5. /. 3. 0. S. -. 8. (. ,. ). T. P. B. C. M. E
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.