D. e. t. r. b. l. v. i. d. f. o. a. n. g. p. å. S. j. ,. u. s. F. y. m. æ. J. h. T. k. E. c. U. H. ø. V. M. N. L. P. I. -. ). K. 2. 4. 0. 3. /. 1. 5. B. 6. A
M. a. n. g. l. e. r. d. u. o. å. i. m. t. S. v. ,. h. s. b. k. æ. y. f. p. I. j. 1. 0. 5. E. (. ø. ). F. #. 6. N. -. J. P. K. L. /. x. 2. 3. G. c. T. H. 4. 7. B. C. D. 8. 9. Æ. *. V. g
Fundet på KvalimadGærmængden passer - man kan eksperimentere med melsammensætningen (her hvedemel og knækkede hvedekerner + birkes) og der er intet arbejde i det
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Fuld af smag – og med både fløde og bacon. Tilsæt løgene og lad dem snurre med i et par minutter. Og når man nu er i gang, kan man da ligeså godt hoppe i med begge ben – og huske at nyde hver en bid
Tillige med er det nemt at lave. Verdens bedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Bland mel, kerner og salt, og rør dejen sammen med en grydeske eller ved langsom hastighed i røremaskinen med en ”spade”
Server lun med smør og ost. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.