D. i. s. e. f. r. k. a. d. l. n. t. m. u. p. ø. o. g. å. ,. h. -. L. v. b. J. y. j. T. c. H. (. æ. ). I. N. M. K. A. 4. 5. 0. S. F. 2. 3. ½. 1. B. V. 6. 7. 8. 9
1 pk hakketoksekød med lav fedtprocent. 1 pk hakketoksekød med lav fedtprocent. Af alle tapas opskrifter er de spanske kødboller - eller "Albondigas" som de retteligt hedder, nok den mest kendte - og der er, som med så mange andre klassikere, lige så mange versioner, som der er kokke
Skær løget og hvidløget ud i små tern og steg det sammen med oksekødet i lidt olivenolie. Skær tomaterne ud i små tern og hæld dem i gryden med oksekødet
hakketoksekød. hakketoksekød. Der er nok ikke mange der kan tænke spaghetti og kødboller uden at tænke "Lady og Vagabonden" - jeg kan i hvert tilfælde ikke
hakketoksekød3/4 dl. finthakket persille (gerne fra frost)2 dl. 2 spsk finthakket persille. I aftes kom min mor på besøg til aftensmad, og jeg havde lyst til at lave en af alle de der retter, som man ellers aldrig får lavet
Pasta med oksekød og smagen af det fantastiske land Mexico. Oksekød- En mornaysovs- En dåse salsa- En dåse hakkede tomater- En dåse majs- En stor dåse tomatpure- 2-3 fed hvidløg- 2 løg- 300 gr
hakketoksekød. (til 4 personer)Fyld til tortillas6-700 g hakketoksekød2 dåser hakket tomater1 dåse tomatpuré2 spsk brunt farin2 hakkede løg1 hvidløgsfed2 dåser chilibønner2 røde chilier1 tsk Cayennepeber (alt efter hvor krydret, du foretrækker retten)salt og peberOlie til stegning1 pakke store mexicanske tortillasTilbehør. 1) Pil og hak løg og hvidløg2) Skyl, rens og hak chilierne i små stykker3) Varm olien op i en stor gryde og svits løg og chili - de må ikke tage farve4) Tilsæt herefter det hakkede oksekød, og svits det til det tager farve5) Tilsæt herefter tomatpuré, hakkede tomater, brun farin og cayennepeber, kog det hele op, og lad det herefter simre i 10-15 minutter6) Tilsæt til sidst chilibønnerne og varm hele retten op7) Mos avocadoerne sammen med lidt cayennepeber og creme fraiche med en stavblender til en fin guacamole8) Server chili con carnen rygende varm sammen med varme tortillas og tilbehør. 2 dåser hakket tomater
Du kan tilføje andre krydderier til oksekødet eller vælge en andet slags fyld. - 1 Løg, finthakket. - 3 fed Hvidløg, finthakket. 1 Løg, finthakket. 3 fed Hvidløg, finthakket
I. g. å. r. l. a. v. e. d. j. m. t. i. o. s. f. n. h. p. D. k. 1. 5. -. 6. y. u. J. ø. ,. b. P. 4. %. 2. c. æ. 7. 0. (. N. ). 3. E. x. +. F. B. H. L. M. S
Her kommer så dagens aftensmad, hakketoksekød med kartoffellåg. Tilføj så oksekødet, og når det er brunet igennem kommes flåede tomater, majs, gulerødder og tomatpure i