Kog op og smag til med salt og peber, og servér i tarteletternemed en dusk frisk persille. Lav en opbagning med mel og smør og spæd og med bouillon og lidt aspargesvand under konstant omrøring
Til jule plejer jeg at lave disse tarteletter til et eller andet frokostbord, men i den forgangne uge synes mine børn at det ville være en god ide, hvis vi lige lavede dem til aftensmad - så det gjorde vi
Varm tarteletterne i ovnen hvorefter de fyldes med kyllingefyldet. tarteletter. Hvis aspargesne er lange skæres de i mindre stykker og tilsættes sovsen med kyllingen
Server tarteletternemed kyllinge-stuvningen, pynt af med hakket persille eller et drys af paprika. Kalvemedailloner m/ kartofler i butterdej & asparges
– Hæld lidt efter lidt mælk og aspargesvæde i melbollen under medium varme og konstant omrøring. Men jeg er af den overbevisning, at men sagtens kan lave tartelettermed nogle kyllingfiltetter og lidt kyllingebouillion
Jeg er helt vild med denne ret. Nu er de her de danske hvide asparges og de er fantastiske så skynd dig hen til din grønthandler eller der hvor du handler grønt
Hæld aspargeserne i et dørslag og giv afkøl dem med koldt vand. Krydr med salt og peber. Har fået det bedste tip til at opbevare asparges af min veninde Tine
Nye grønne aspargesmed hjemmelavet hollandaise og smørstegt laks. Start med at vask/skrub kartoflerne og kom dem i en gryde med letsaltet vand og sæt dem til at koge ved svag varme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.