Jeg plejer at vælge et ildfast fad hvor der kun lige kan være de kartofler i som der brug for. En tommelfingerregel er at du dækker fadet med hele uskrællede kartofler i ét lag, så passer mængden også når de er skrællet og i skiver
Kom kantarellerne på panden og steg ved svag varme. 4 personerKantarel stuvning på ristet brød200 gr kantareller1 skalotteløg25 gr smør2 dl piskefløde1 bdt. bredbladet persillesalt og peber4 skiver ristet hvedebrødBørst kantarellerne fri for jord og skyl dem let om nødvendigt. 200 gr kantareller
eks kantareller eller østershatte, eller måske en blanding. Flødestuvede champignoner på ristet brød. Det er nok mest oplagt, at bruge flødestuvede champignoner som forret
Forleden faldt jeg over de her mini tomater, som jeg bare blev nødt til at købe. De minder jo en del om de tomater jeg selv får i drivhuset - der er jo både store og små, men de her var meget "cute"
The post Græskarpaneret kylling med flødestuvede rodfrugter appeared first on Grydelappen. . En ret med græskarkerner, persillerødder, babyspinat og meget mere … og en ret der overrasker i fabelagtighed
25 g tørrede kantareller (medmindre du kan skaffe frisk, for så brug selvfølgelig dem) 500 g frisk pasta 2 små løg, finthakkede 2 fed hvidløg 2 1/2 dl madlavningsfløde 1/2 hønsebouillon-terning 25 g [
Braiserede svinekæber, palmekål, tragtkantareller – kartofler apart. På kontoret havde jeg i forbindelse med et internt virksomheds arrangement fået til opgave, at sammensætte en menu som vi i fællesskab skulle frembringe
I aften stod menuen, som nævnt i mandags, på svinemørbrad og tragtkantareller. Kantarellerne er en foræring fra en af kærestens kollegaer, hvilket jo må betegnes som en yderst flot og skøn gave, at få - mange tak
stuvede kantareller. Skær kantarellerne igennem eller i kvarte, hvis de er store. stuvede kantareller. 400 g kantareller eller andre svampe. 400 g kantareller eller andre svampe
Børst kantarellerne rene for jord med en pensel og skyl dem kun om nødvendigt meget let. I weekenden er jeg i Mégeve hvor Betina Hastoft og jeg skal på svampejagt med super kokken Emmanuel Renaut fra Flocons de Sel med kantareller4 stk. ½ rulle færdig tærtedej (=125 gr)200 gr kantareller1 skalotteløg3 æg25 gr smør1 dl piskeflødeSalt og peber1 håndfuld rucola (ca. Sauter løget i 2-3 minutter tilsæt kantarellerne. 200 gr kantareller
Og kantarellerne er helt klart et højdepunkt i min sensommer. Denne pastaret er baseret på det traditionelt italienske og toppet med lækre stegte kantareller
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.