Dette er egentlig ikke så meget en opskrift som en påmindelse på at det stadig eksisterer Det var laaaang tid siden nogen af os havde fået stegtflæskog det er egentlig en skam, det smager jo som de gode gamle dage
Bank flæsket fladt og læg dem i en bradepande - drys med slat og peber og sæt dem i ovnen på ca. Skræl kartoflerne og sæt dem til kognig i en gryde med masser vand og salt nok, til at vandet smager af havvand
1 portion persillesovs (der er vel ingen grund til at gentage opskriften. -) )500 gram fersk flæsk i skiver. 1 portion persillesovs (der er vel ingen grund til at gentage opskriften. 500 gram fersk flæsk i skiver
Lav en god persillesovs til – gerne med noget af fedtstoffet fra flæsket. Ud over kartofler ogpersillesovs plejer jeg at servere dampede grøntsager til, som f
Flæsk saltes med en god flagesalt og lægges på en rist over en bradepande beklædt med bagepapir. Smelt smør i en gryde ved lav varme og pisk mel i til det er en jævn masse, pisk derefter mælk i lidt ad gangen
Kødet skulle efter denne halve time gerne være gennemstegtog næsten klar, men skal du lige have en anelse mere stegeskorpe på, så smid dem over den direkte varme lidt tid – her skal du holde øje med det hele tiden, for fedtet, som drypper fra kødet vil utvivlsom antænde og lave flammer før eller siden
rugmel eller hvedemelsalt og pebermargarine til stegningpersillesovs. Bland rugmel, salt og peber og vend sildene heriBrun margarinen på en pande og steg sildefileterne ca
Den “stegteflæsk” er tilberedt nogenlunde, som det var tilfældet, da vi besøgte Timm Vladimirs Køkken for lidt tid siden – en oplevelse uden lige, som du kan læse lidt mere om her
Jeg er en sucker for paneret flæsk med persillesovs, men Tommi er jo ikke så meget til 'sådan noget kød hvor der er fedt på', så vi får det ret sjældent
Næste gang tror jeg jeg vil give den lidt citronskal også, det smager rigtig godt, mere sødligt end almindelig stegtflæsk - børnene har krævet vi laver den igen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.