Placer brødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Jeg lavede disse madbrød til årets veganske julefrokost, og jeg var overrasket over, hvor gode de blev
Uanset hvilken allergi man end måtte have, så er det altså dejligt nemt og ret så sundt med en god skive groft brødmed lækker pålæg (der er flere pålægs indlæg på vej, GODE pålæg uden salt, nitrit og klister)
Brødet er fyldt med kerner som mit rugbrød men er også tilsat en del groft revne gulerødder. Jeg er løbet tør for glutenfritrugbrød som jeg ellers altid plejer at have et lager af i fryseren
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Tillige med er det nemt at lave. Verdens bedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Bland mel, kerner og salt, og rør dejen sammen med en grydeske eller ved langsom hastighed i røremaskinen med en ”spade”
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.