Denne citron mousse er nem at lave, smager godt og så er den endda low carb - LCHF faktisk. Den har ikke helt samme stive konsistens som mousse med husblas i, men så er det til gengæld meget nemmere at lave - fordi den er uden husblas
Opskrift af Mette Blomsterberg, ”Det søde Liv”Passer til springform med ca. 25 cm i diameter - 2 bunde100 g pasteuriserede æggeblommer65 g sukker1 tsk bagepulver100 g hvedemel50 g mandler, fint blendede200 g pasteuriserede æggehviderÆggeblommer og sukker piskes med håndmikser til tyk æggesnaps
Og efter alt det fjernsynskiggeri kan jeg godt i et øjeblik frygte at mine øjne er ved at blive helt firkantede og at min krop er ved at vænne sig lidt for meget til at ligge på sofaen
E. t. l. æ. k. e. r. h. u. i. g. b. a. ø. d. m. n. H. f. s. j. ,. å. v. S. o. p. D. I. y. T. 1. 0. 2. L. 5. ½. /. F. B. (. é. 3. ). K. -. R. Æ. 8. P. 6. V. O. N. c. M
Jeg må altså indrømme, at dette absolut må siges, at være en af mine nye tilkomne laster - friskbagt rugbrød med et blødt og saftigt indre og en sprød og knasende skorpe